pursaklar gundem Temel Açıklaması

Wiki Article

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan ayının tinsel havasını vatandaşlara en yerinde şekilde hissettirmek yerine birokkalı farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden iyi etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay yaşatıyor.

Pursaklar'ın nahiye genelinde derin rabıta görmesi ile omuz omuza yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkması yüz yeni imar yolları kazanmıştırrdıklarını tamlayan Belediye Reis beyı Ertuğrul Çetin, ''Hemşehrilerimizin istedikleri yere ferah ferah ulaşabilmeleri karınin ilçemizin farklı noktalarında yeni bayındırlık yolları harismaya devam ediyoruz.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen mülakat da hemşehrilerimizin gönül ve önerilerini dinleyen Reis Avanelarımız, taleplere belediyemiz aracılığıyla lüzumlu müspet dönüşlerin gestaltlacağını belirtti.

Ertuğrul Çetin 2019 yılında reis bey seçilen Ayhan Yılmaz’ın sağlık nedenleriyle görevden ayrılmasından sonra Pursaklar Divan üyeleri aracılığıyla göreve seçilen isim olmuştu.

Kolaylık ve hızlı şekilde ulaşacağınız tafsilatlı bilgilerle bütün gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Sizlere daha yararlı bakım verebilmek bâtınin sitemizde çerezlere taraf veriyoruz Çerez politikamız karşı marifet kazanmak muhtevain tıklayınız Kabul et

Halkın Başkanı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her zaviye başlangıcında her pursaklar gundem an halkla iç kucake olan Pursaklar Belediye Reis beyı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla pıtrak sık bir araya gelmeye devam ediyor.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Pursaklar’da evetşayanlar çoğu kez otobüs hatlarını ve yer altı treni ile entegre ederek daha deli dolu kullanmaktadır. Kentte kâin taksilerde şehir karıni ulaşımda bir gayrı dalgalı olarak yeğleme edilebilir.

• İnternet sitesinin işçiliklevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Ücretsiz berber hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki erişim ağını teşmil çtuzakışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 iştirakçi alımı yapacak!

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı sabık Adalar ve Esenyurt dahil 11 ilçe talibinın açıklanması ise haftaya buzakıldı.

#battalgazi mahallesi vakaları #talep görecek meslekler #İshak dimdik şen #ankara etimesgut istasyon caddesi almaşık bulvar #erek mir #İşte 2030a derece nanay olacak meslekler #Sıhhat Bakanlığından şaşırtıcı yeni karar #Türkiyeye Soluk Ol #kpss ekip ve konum atamaları #ankara 19 mayıs kutlamaları #Mansur Yavaşdan Melih Fezaçzeyil yürekin bunaltıcı göndermeler #Tezevvüç ikramiyesi nedir #tam kapanma #ankara sulama borusu desteği #Mamaktaki ay çyürekeği ve lavanta tarlaları misafirleri büyülüyor #cevahir firması dolandırıcı #doktorbilgini #ankara saldırı #kiracı evden çıkarken evini boyamalı mı #iş sözleşmeleri

• İnternet sitesinin medarımaişetlevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Report this wiki page